Menu Premium
Loading...

Vier de zomerspelen in Overwatch met de Summer Games!

Lisette Atsma 02/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vier de zomerspelen in Overwatch met de Summer Games! Wacht, wat? Een brawl in een multiplayer shooter waarin je elkaar niét neer kan schieten? Overwatch gaat er voor en presenteert Lúcioball!

Overwatch’ nieuwste brawl is een take op voetbal. Het nieuwe stadion waar deze brawl plaats gaat vinden staat, hoe kan het dan ook anders, in Rio de Janeiro.

In een potje Lúcioball neem je het drie vs drie tegen elkaar op in een soort van voetbalwedstrijd, die ons erg doet denken aan Rocket League. Natuurlijk is Lúcio zelf ook een deelnemer. Met je primaire aanval kan je de bal over het veld dribbelen om met je tweede aanval snoeihard te knallen. Met Lúcioball kun je nieuwe lootboxen verdienen, die allerlei zomerspelen-gerelateerde goodies kunnen bevatten. Je krijgt er tenminste één per lootbox die de komende weken wordt geopend. Deze zijn tot 22 augustus, wanneer het event eindigt, te verkrijgen.

Lúcioball is het eerste seizoensevenement in Overwatch, maar Aaron Keller, assisant game director van Overwatch, teaset gelijk al soortgelijke evenementen voor de toekomst. Deze zullen dan waarschijnlijk in een eigen jasje gestoken worden.

De komende drie weken kun je dus balletje trappen in Overwatch. Het evenement is as we speak al begonnen en loopt dus door tot 22 augustus. Gezien het weer toch zwaar ruk is op dit moment, is het een prima tijd om er eens voor te gaan zitten!

Bron: Kotaku

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch