Menu Premium
Loading...

Valve kondigt in samenwerking met HTC VR-bril Re Vive aan

Karim Shehata 01/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kennen Valve natuurlijk van games als Half-Life, Counter-Strike en Portal, terwijl de meeste PC gamers gebruik maken van Steam. Valve heeft dus een flinke naam op het gebied van gaming en met de aankomende Steam Machines en Steam OS wilt het bedrijf nog veel meer terrein winnen binnen de markt. Hier komt nog een product bij, want Valve heeft in samenwerking met HTC een VR-bril voor ons in petto, genaamd de Re Vive.

Deze VR-bril maakt het mogelijk om games uit de Steam libary te spelen. Hier blijft het echter niet bij, want de bril die HTC en Valve samen ontwikkelen krijgt ook ondersteuning voor andere vormen van entertainment. Zo werken de partijen samen met HBO, Google en Lionsgate om de komst van de Re Vive te bewerkstelligen.

Wanneer we iets dieper in de specificaties van het apparaat duiken, komen we erachter dat de Re Vive een blikveld heeft van 360 graden en over een refresh rate beschikt van 90 HZ. De VR-bril ligt eind 2015 in de winkels, terwijl ontwikkelaars al in de lente aan de slag mogen met de Re Vive.

Wat denk jij? Is er ruimte voor nog een VR-bril naast bijvoorbeeld de Oculus Rift en Project Morpheus? Laat je mening er vooral op los!

Valve kondigt in samenwerking met HTC VR-bril Re Vive aan

Valve kondigt in samenwerking met HTC VR-bril Re Vive aan

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch