Menu Premium
Loading...

Uncharted: The Lost Legacy DLC is standalone en komt uit in 2017

Rik Koning 03/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony heeft zojuist een nieuwe Uncharted gerevealed tijdens de Playstation Experience 2016. De show werd geopend met een bijna vijf minuten durende gameplay trailer van deze gloednieuwe standalone digitale game, die volgend jaar moet gaan uitkomen. Dus waar wacht je nog op? Check deze vette beelden van de Uncharted: The Lost Legacy!

In de beelden is te zien hoe Chloe Frazer – bekend van Uncharted 2 en 4 – zich een weg door een door oorlog getergde stad in India baant. Met een geïmproviseerd hoofddoekje loopt ze door de prachtig uitziende Indiase straten, waarna onder andere een voorproefje van de actie te zien is. Daarnaast zien we de bekende stealth gameplay en verhaallijnen die de Uncharted-franchise groot hebben gemaakt en zien we Nadine Ross – tevens een oude bekende – die Frazer een handje helpt.

Begin dit jaar maakte Naughty Dog de plannen voor een DLC-pakket al bekend en bij deze lijkt dit dus ook waarheid te gaan worden. Dus rest ons eigenlijk nog maar één vraag; wanneer komt de game uit? Voor een definitief antwoord zul je later nog even bij ons terug moeten komen, maar vooralsnog lijkt het zeer waarschijnlijk dat het in 2017 zal zijn.

Bron: Gamingbolt.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch