Menu Premium
Loading...

[Trailer] The Witcher 3: Wild Hunt – Hearts of Stone Launch Trailer

Karim Shehata 06/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zojuist heb je op de site kunnen lezen dat CD Projekt RED met Cyberpunk 2077 een “grotere game dan The Witcher 3” gaat neerzetten, maar dat betekent niet dat de studio The Witcher nu links laat liggen. De game werd bij zijn lancering in mei geloofd voor de grote open wereld, het verhaal en de honderden uren die in de game gestoken kunnen worden. Op 13 oktober komen daar een hele hoop uren bij, want dan verschijnt The Witcher 3: Wild Hunt – Hearts of Stone. Om dat te vieren, kun je boven dit bericht de launch trailer checken!

Hearts of Stone belooft een nieuwe ervaring neer te zetten. De uitbreiding biedt onder meer een nieuwe verhaallijn, waarin je nieuwe personages, romances en monsters zult gaan tegenkomen. Ook kun je aan de slag met Runewords, iets wat volgens CD Projekt RED veel zal veranderen aan de ervaring.

The Witcher 3: Wild Hunt – Hearts of Stone verschijnt op 13 oktober voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Heb jij zin in nieuwe content voor deze immense RPG? Laat het ons weten in de comments!

The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch