Menu Premium

Cyberpunk 2077 volgens CD Projekt RED veel groter dan The Witcher 3

Mark Hoogland 06/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het begint soms een beetje te lijken op een wedstrijdje wie de grootste heeft; speelwerelden. Net als je honderd uur hebt gestoken in het uitkammen van die ene map, komt daar de volgende RPG uit om letterlijk maanden in te verdwalen. CD Projekt RED lijkt koploper in de race te worden, want na het gigantische The Witcher 3 belooft Cyberpunk 2077 nog meer van je tijd op te eisen.

Het was de laatste tijd nogal stil rondom de sci-fi RPG, die reeds in 2012 door CD Projekt RED werd aangekondigd. Tot vandaag dan. Visual effects artist José Teixeira liet namelijk weten dat de speelwereld van Cyberpunk 2077 veel, veel groter gaat worden dan The Witcher 3, de vorige titel van de studio.

“We stappen echt in het onbekende qua grootte, complexiteit en problemen die we tegenkomen,” aldus Teixeira. Verder geeft hij aan dat The Witcher 3 een belangrijke stap was in het leerproces, wat betreft de omvang van de games die CD Projekt RED ontwikkelt. “Werken aan The Witcher 3 was een erg goede en soms meedogenloze leerervaring. Cyberpunk gaat hier enorm van profiteren, dat kan ik zo goed als garanderen.”

Verdere details over Cyberpunk 2077 liet Teixeira niet los, een releasedatum evenmin. Wat vind jij? Moedig je aan dat developers zich op steeds grotere, meer complexe speelwerelden storten, of begin je zo onderhand de buitenlucht te missen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: MCVUK

Cyberpunk 2077 volgens CD Projekt RED veel groter dan The Witcher 3

Cyberpunk 2077 volgens CD Projekt RED veel groter dan The Witcher 3

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch