Menu Premium

Tim Schafer maakt nieuwe details Psychonauts 2 bekend

Gamekings Redactie 12/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In een AMA op Reddit heeft Double Fines Tim Schafer het één en ander naar buiten gebracht over Psychonauts 2. Het is alweer ruim tien jaar geleden dat de originele Psychonauts uitkwam, maar dat betekent niet dat Schafer nooit heeft nagedacht over een vervolg.

“Het verhaal van Psychonauts 2 was iets wat ik al wilde doen toen Psychonauts uitkwam”, begint Schafer in de AMA op Reddit. “In de daaropvolgende jaren heb ik een document bijgehouden met nieuwe mentale werelden en verhaalideeën die ik eraan toevoegde als ik ze bedacht. Dus nu start ik deze game met een grove schets van het verhaal, ideeën voor mechanics en een engine (Unreal)”.

In Schafers voorlopige verhaal zal hoofdrolspeler Rasputin “Raz” Aquato eindelijk het Psychonauts-hoofdkwartier bezoeken. Daar ziet hij Sasha en Milla in hun natuurlijke habitat, namelijk internationale spionage, maar komt hij er ook achter dat duistere zaken gaande zijn. Mocht je na deze korte intro van het verhaal benieuwd zijn naar Schafers (iets uitgebreidere) voorlopige plot, check dan gerust even de bronvermelding.

Psychonauts 2 bevindt zich momenteel in het laatste stadium van een crowdfunding campagne. Met nog een aantal uur te gaan heeft de game al 3.6 miljoen dollar binnen geharkt; drie ton meer dan het doel was. De game staat gepland voor herfst 2018 en komt naar PC, PlayStation 4 en Xbox One. Loop jij al warm voor het vervolg van Psychonauts? Laat het weten in de comments!

Bron: Reddit

Tim Schafer maakt nieuwe details Psychonauts 2 bekend

Tim Schafer maakt nieuwe details Psychonauts 2 bekend

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch