Menu Premium
Loading...

The Elder Scrolls Online komt in juni naar de consoles

Lisette Atsma 21/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De releasedatum is nu dan toch eindelijk bekend. Met een nieuwe cinematische trailer onthult Bethesda de releasedatum voor de console-edities van The Elder Scrolls Online. Daarnaast verandert er met deze Tamriel Unlimited editie nogal wat voor de game.

The Elder Scrolls Online laat namelijk zijn maandelijkse abonnementskosten vallen. De console-versies van de game zijn daardoor zonder extra kosten, afgezien van Xbox Live Gold of PlayStation Plus, direct te spelen. De PC-versie van The Elder Scrolls online zal vanaf 17 maart met een eenmalige betaling te spelen zijn. In plaats van de maandelijkse gelden, zal er betaald moeten worden voor speciale downloadable content en komt er een in-game winkel voor speciale items.

Naast deze versie wordt er ook ESO Plus aangeboden, een premium lidmaatschap waar je wel maandelijks voor betaalt. ESO Plus-leden krijgen exclusieve in-game bonussen, krijgen maandelijks een hoeveelheid crowns, welke in de in-game winkel besteed kunnen worden én krijgen toegang tot alle DLC. Mocht je al een The Elder Scrolls Online-speler zijn, dan wordt jouw huidige lidmaatschap automatisch overgezet naar het ESO Plus abonnement.

De releasedatum voor The Elder Scrolls Online op de consoles is gezet op 9 juni. Vanaf die dag is de game dus ook te spelen op de PlayStation 4 en Xbox One.
The Elder Scrolls Online komt in juni naar de consoles

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch