Menu Premium

The Elder Scrolls Online een week gratis te spelen

Froukje Planken 11/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Uitgever Bethesda heeft laten weten dat The Elder Scrolls Online een week lang gratis te spelen is op alle beschikbare platformen, oftewel Playstation 4, Xbox One en Steam (PC /Mac). De gratis week start vandaag 11 april om 16:00 uur en loopt tot 18 april 16:00 uur.

Tijdens deze week kun je de game gratis downloaden en heb je toegang tot alle content in The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. De uitbreidingen voor de game vallen hier niet onder. Daarnaast krijg je 500 Crowns om in-game items te kopen en blijft de voortgang die je boekt gedurende deze speelperiode bewaard. Mocht je dus nadien besluiten de game aan te schaffen, hoef je je quests niet opnieuw te doen. Ook zijn tijdens deze week verschillende versies van de volledige game en Crown Packs in de aanbieding.

The Elder Scrolls Online was in maart 2015 al free to play gegaan, wat betekent dat je geen maandelijkse kosten hebt om de game te kunnen spelen. Voor een premium (ESO Plus) abonnement, die je allerlei extraatjes geeft, moet je wel maandelijks betalen.

Op 6 juni komt The Elder Scrolls Online: Morrowind uit en voor die tijd lijkt Bethesda zoveel mogelijk spelers aan boord te willen krijgen. De trailer van de Morrowind uitbreiding kun je hieronder nog eens checken:

Is dit lokkertje van Bethesda genoeg om jou aan boord te krijgen? Ga jij deze week op verkenning in Tamriel? Laat het weten in de comments.

Bron: Videogamer, Elder Scrolls Online

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch