Menu Premium
Loading...

Bethesda heeft The Elder Scrolls Online: Morrowind aangekondigd

Ridho Hidayat 31/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er staat iets groots te gebeuren in de wereld van Tamriel. Bethesda heeft namelijk The Elder Scrolls Online: Morrowind aangekondigd! Vanaf 6 juni kun je aan de slag met deze nieuwe uitbreiding voor de MMORPG in het Elder Scrolls-universum.

The Elder Scrolls Online: Morrowind brengt je naar het eiland Vvardenfell voor een 30 uur durend avontuur dat zich 700 jaar voor The Elder Scrolls 3: Morrowind afspeelt. De uitbreiding bevat daarnaast onder andere een nieuwe class, een 4-tegen-4-tegen-4 PvP-modus genaamd Battlegrounds, Trial en meer. In de cinematic trailer hierboven krijg je al wat van het achtergrondverhaal mee en zie je de nieuwe class, de Warden, en zijn War Bear-bondgenoot voor het eerst in actie. In deze uitbreiding is Morrowind in groot gevaar, dus is het aan jou de taak om Vivec, beschermer van Vvardenfell, te helpen en de wereld te redden van de ondergang.

Verder is bekend dat je als nieuwe speler direct aan de slag kunt in Morrowind, zonder eerst de overige content te moeten doorlopen. Bestaande spelers kunnen ook meteen een avontuur beginnen op het nieuwe eiland, ongeacht hun huidige level.

The Elder Scrolls Online: Morrowind komt op 6 juni uit op de PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One. Kijk jij ernaar uit om het iconische eiland Vvardenfell te ontdekken in de Elder Scrolls-MMO? Wat vind je van de nieuwe Warden class die wordt toegevoegd? Laat het weten in de comments!

Bron: Elder Scrolls Online

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch