Menu Premium

Tequila Works heeft rechten Rime terug

Rik Koning 16/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na ruim 2,5 jaar ontwikkeling bij Sony, werd vandaag bekend dat Tequila Works de rechten van de game Rime zelf opnieuw in handen heeft. Wat precies de reden is voor de ommekeer is niet duidelijk. Wel maakte een vertegenwoordiger van Tequila Works bekend dat Sony niet alleen geen eigenaar meer is van het IP, maar de game ook niet langer uit gaat brengen.

Al tijdens het development van hun eerste game, Deadlight, begon de Spaanse studio Tequila Works aan het concept voor hun volgende titel, genaamd Rime. Rime is een ambitieuze open wereld, adventure en puzzle game. De studio ging in eerste instantie een samenwerking met Microsoft aan. Dit samenwerkingsverband liep echter stuk, waarna de studio de rechten voor de game aan Sony verkocht.

Wat deze ontwikkeling betekent voor de toekomst van Rime is nog onzeker. Het lijkt  in ieder geval onwaarschijnlijk dat de game een PlayStation 4 exclusive zal blijven. Op welke platformen het daadwerkelijk uit gaat komen zal nog moeten blijken. Laten we in ieder geval hopen dat deze game, met een prachtig stijltje, niet in de prullenbak belandt.

Bron: Polygon

Tequila Works heeft rechten Rime terug

Tequila Works heeft rechten Rime terug

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch