Menu Premium

Tekken X Street Fighter ligt op koers voor een release in 2014

Karim Shehata 14/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2012 kwam Capcom met Street Fighter X Tekken. De game was dus een mash-up tussen de twee titels, met voornamelijk de gameplay van de eerstgenoemde titel. Om alles in balans te houden, zou er ook een game komen die het precies andersom ging doen. Deze game zou volgens de berichten in 2012 een jaar later verschijnen, maar in 2013 hebben we bar weinig vernomen van Tekken X Street Fighter. Nadat er zelfs steeds meer berichten kwamen dat deze game geannuleerd was, lijkt er nu wat meer duidelijkheid te zijn. De game lijkt namelijk nog altijd te gaan verschijnen, want Tekken X Street Fighter ligt op koers voor een release in 2014.

Dit is in ieder geval wat VG247 meldt op basis van een releaselijst die zij in handen hebben gekregen van Namco Bandai. Onduidelijk is echter wanneer de game in 2014 in de winkels komt te liggen. Voorlopig staat er het woordje ‘TBC’ voor, wat staat voor To Be Announced. De fighter vertoont dus nog teken van leven, want anders zou de Japanse uitgever deze game niet in een releaselijst voor 2014 opnemen.

Wanneer de game echter nog dit jaar moet verschijnen, is het nog niet bekend op welke platforms dit zal gaan gebeuren. Nooit is er een specifiek platform aangekondigd voor deze game, alhoewel een release op de Xbox 360 en de PlayStation 3 het meest logische lijkt. Als de game dit jaar nog hoge ogen wil gooien, dan is het misschien ook handig van Namco Bandai om Tekken X Street Fighter op de Xbox One en de PlayStation 4 uit te brengen. De toekomst zal ons leren op welk platform de game verschijnt, wanneer de game uitkomt en of Tekken X Street Fighter überhaupt het levenslicht ooit nog ziet.

Tekken X Street Fighter ligt op koers voor een release in 2014

Tekken X Street Fighter ligt op koers voor een release in 2014

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch