Menu Premium
Loading...

In Tekken 7 kick je ass met Bob en Master Raven

Suzanne de Jong 18/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tekken 7 is in Japan al een poosje uit in de arcades, maar de westerse markt moet dus nog even geduld hebben. Dit geduld wordt wel beloond met twee extra characters, waarmee je ass kunt gaan kicken als de game daadwerkelijk uitkomt in Europa voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One in het jaar 2017. In Tekken 7 kan je straks namelijk ook jezelf tot de overwinning vechten met Bob en Master Raven.

Begin 2017 moet Tekken 7 uit gaan komen op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Gelukkig houdt Bandai Namco ons voorlopig nog wel even zoet en ditmaal is dat met twee nieuwe characters. Bob is een Amerikaanse blonde gast die freestyle karate toepast. Master Raven daarentegen is geleerd in de ninjutsu-kunst. Van beide characters hebben we een trailer, waarvan er één boven deze tekst te checken is en één trailer onder deze tekst.

Kan jij niet meer wachten tot Tekken 7 uitkomt? En levert het zien van deze trailers je nog meer jeuk op om met de game aan de slag te gaan? Dan rest ons nog één vraag! Met welke character zal jij het liefst spelen, Bob of Master Raven? Laat het ons weten in de comments, we zijn benieuwd!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch