Menu Premium

Square Enix werkt aan update voor Final Fantasy XV: Episode Duscae

Jeroen Wiersma 28/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder vandaag heb je op Gamekings.tv kunnen lezen dat Square Enix op de aankomende E3 weinig aandacht zal gaan besteden aan Final Fantasy XV. Wel is demo 2.0 mogelijk speelbaar op de beurs, want Square Enix werkt aan een update voor Final Fantasy XV: Episode Duscae

Als je Final Fantasy-0 HD vorige maand in huis hebt gehaald, ben je ook automatisch in het bezit van de demo van de langverwachte Final Fantasy XV, getiteld Episode Duscae. De community heeft als reactie op de demo de uitnodiging gekregen om de verschillende onderdelen van de game een cijfer te geven. De uitslag hiervan is mede een inspiratie geweest om verbeteringen toe te gaan passen, die Square graag wil delen met het publiek in een geüpdatet demo. Veranderingen zullen onder andere toegepast worden op het camera- en targeting-systeem, er zullen extra combat moves komen en mogelijk zelfs extra quests en een verbeterde framerate.

Onduidelijk is echter of de demo daadwerkelijk een update gaat krijgen op de PlayStation 4 en Xbox One of dat we deze geüpdatet versie alleen kunnen gaan spelen op evenementen. Sony en Microsoft moeten namelijk nog overstag gaan met het toelaten van deze update, aangezien dit natuurlijk een voor deze tijd redelijk ongebruikelijke demo is. Zoals gezegd wordt Episode Duscae alleen meegeleverd met exemplaren van Final Fantasy Type-0 HD.

Square Enix laat in ieder geval merken onze feedback op prijs te stellen en daar ook echt wat mee te willen doen. Is een geüpdatet demo daarvan welkom of overbodig bewijs? Wordt het niet eens tijd dat deze game, die in mei 2006 al werd aangekondigd, gewoon eens klaar is? Of heb jij na bijna tien jaar genoeg geduld voor een tweede demo? De exacte releasedatum is op dit moment nog niet bekend. Wat wel bekend is, is dat Final Fantasy XV gaat verschijnen op zowel de Xbox One als op de PlayStation 4.

Bron: MCV

Square Enix werkt aan update voor Final Fantasy XV: Episode Duscae

Square Enix werkt aan update voor Final Fantasy XV: Episode Duscae

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch