Menu Premium

Final Fantasy XV niet groots aanwezig op aankomende E3

Franky Mangal 28/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Square heeft een sterke line up voor het komende jaar en we verwachten dan ook veel vuurwerk van de uitgever. Niet voor niets gaat Square Enix dan ook voor het eerst een heuse persconferentie hosten op de E3 2015 waar we meer te zien zullen krijgen van de nieuwe games. Fans van Final Fantasy worden echter iets langer op de proef gesteld, want Final Fantasy XV zal niet groots aanwezig zijn op de aankomende E3.

Met een sterke line up, waar naast Final Fantasy XV ook Rise of the Tomb Raider en Deus Ex: Mankind Divided op staan, heeft Square Enix besloten om het grote nieuws omtrent Final Fantasy XV te bewaren voor de Gamescom.  In het recente Active Time Report geeft game director Hajime Tabata als reden aan dat de tijd tot de E3 kort is en ze meer tijd nodig hebben om hetgeen dat ze willen laten zien voor te bereiden. De Gamescom van 2015 is dan ook waar Final Fantasy XV de show moet gaan stelen.

Heb je begrip voor het besluit van Square? Of vind je Gamescom te ver weg en kun je niet wachten om meer van Final Fantasy XV te zien? Deel het met ons in de comments!

Final Fantasy XV niet groots aanwezig op aankomende E3

Final Fantasy XV niet groots aanwezig op aankomende E3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch