Menu Premium

Skyrim en Fallout 4 krijgen alsnog mod support op de PS4

Tim Koelen 06/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerst kwam Bethesda met het nieuws dat de Skyrim Special Edition en Fallout 4 mod support kregen. Sony zag dit alleen niet zo zitten. De manier waarop mods zouden werken op de PlayStation 4 stond de hardwarefabrikant niet echt aan. Toch verschijnt er een lichtpuntje aan de horizon, want Skyrim en Fallout 4 krijgen toch mod support op de PS4.

De mod support is helaas wel een minder uitgebreide versie dan die van de Xbox One. Zo kunnen gebruikers niet zelf hun eigen mods uploaden via PSN, maar hebben ze alleen de keuze uit de aangeboden mods. De primeur voor de PlayStation-bezitter is op 28 oktober, de dag dat de Skyrim Special Edition verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Hoe de mods precies beschikbaar worden voor de PlayStation 4 is nog onduidelijk. Op de Xbox One is een Bethesda-account nodig om toegang te krijgen tot een speciale browser waarin de mods verkrijgbaar zijn. Ben je benieuwd naar welke mogelijkheden er allemaal zijn in Fallout 4? Jelle en Steven spraken begin dit jaar in dit item over hun mods in Fallout 4.

Wanneer er mods beschikbaar komen voor Fallout 4 op de PlayStation 4 is nog niet bekend. Bethesda zal na de re-release van Skyrim werken aan de mod support van Fallout 4. Zowel Fallout 4 en de Skyrim Special Edition ondersteunen overigens de PlayStation 4 Pro, en de Skyrim Special Edition draait zelfs in native 4K.

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch