Menu Premium

Scalebound uitgesteld tot 2017

Gamekings Redactie 04/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben er ondertussen allemaal wel al wat van gehoord: Scalebound. Sinds de eerste gameplay-beelden tijdens de Gamescom 2015 werden we warm gemaakt voor een avontuur wat een jaar later in 2016 van de grond moest komen. Het jaar is pas net begonnen, maar het zit er helaas niet meer in voor Scalebound om dit jaar te verschijnen. De volgende stop wordt 2017!

In een verklaring laat ontwikkelaar Platinum Games weten dat de ontwikkeling van Scalebound goed verliep, echter wordt er meer tijd gestoken in de game om ervoor te zorgen dat de game kan voldoen aan de verwachtingen. De vertraging van de game is niet zo gek, gezien de studio bezig is met meerdere grote projecten. Voorbeelden van deze grote projecten zijn onder andere Star Fox Zero voor Nintendo en NieR: Automata voor Square Enix.

Het ziet er dus naar uit dat het bedrijf zijn capaciteit moet zien te splitsen en door het uitstel van Scalebound komt er meer ruimte in de agenda. Al met al hebben we in het verleden vaker meegemaakt dat het uitstellen van games helemaal zo slecht nog niet is. Gamers wachten over het algemeen liever iets langer op een game, in plaats van een onafgewerkt plakkaat in je Xbox te duwen.

In de loop van 2016 zullen we meer te horen krijgen over een preciezere releasedatum voor deze game. Tot die tijd zullen we stukje bij beetje meer gaan zien van deze game!

Bron: Eurogamer

Scalebound uitgesteld tot 2017

Scalebound uitgesteld tot 2017

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch