Menu Premium

Rockstar viert 10 jaar Bully: de game is vanaf vandaag op mobile verkrijgbaar

Maarten van Steijn 08/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Herinner jij je nog het schoolplein avontuur van de game Bully? De game heeft een mijlpaaltje bereikt, want Rockstar viert 10 jaar Bully! Vanwege dit heugelijke feit heeft Rockstar de game vandaag op mobile verkrijgbaar gemaakt.

In Bully speel je het verhaal van James Hopkins: een dwarse knul van 15 jaar oud. Nadat James van verschillende scholen afgetrapt wordt, is het tijd dat hij naar de typisch Engelse kostschool ‘Bullworth Acadamy’ gaat. Deze school is slecht georganiseerd en werkt het pestgedrag hierdoor alleen maar in de hand. Vanaf daar beginnen de problemen voor James pas echt.

Tijdens de release in 2006 is er een hoop gaande geweest rondom deze titel. Menig ouder en onderwijsassistent liepen te schuimbekken vanwege de zogenaamd stimulerende invloed dat game zou hebben op pestgedrag. Hierdoor is de game destijds in de eerste instantie ook alleen voor de Playstation 2 uitgekomen. Later volgende Xbox 360 en Nintendo Wii met een aangepaste versie en uiteindelijk werd in 2008 ook de PC versie een ding.

Mobile developer War Drum Studio heeft zich bezig gehouden met een mobile port en heeft tevens een harde turn-based multiplayer friend uitdaging toegevoegd! De Android versie van de game is al verkrijgbaar in de Play Store!

Krijg jij alweer zin om je klasgenoten de kast op te jagen met jouw misselijke pestgedrag? Of is dat gepriegel op een mobile device niet jouw ding? Laat het weten in de comments!

Bron: Eurogamer.net

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch