Menu Premium

Rockstar kondigt de GTA Online: Bikers update aan

Roy de Keijzer 19/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Motormuizen opgelet! Rockstar kondigt de GTA Online: Bikers update aan. Met deze nieuwe toevoeging vergroot Rockstar de gameplay mogelijkheden in GTA Online.

In deze nieuwe content kunnen spelers straks hun eigen Motorcycle Club oprichten met maximaal 8 spelers. Hiermee introduceert Rockstar nieuwe manieren om GTA Online te spelen. Zo kun je als een beginnende Prospect spelen, of als President de bendeleider uit gaan hangen.

De GTA Online: Bikers update brengt een aantal nieuwe motoren en nieuwe properties naar de game, waaronder de MC Clubhouses. In zo’n Clubhouse krijg je een eigen custom Biker mechanic en krijg je mogelijkheden voor nieuwe criminele activiteiten om jouw club groot te maken. Met de Bikers toevoeging zijn er straks ook een aantal nieuwe gamemodi beschikbaar die zullen aansluiten op het Bikers-thema.

Naast mogelijkheden om jezelf omhoog te werken binnen een club, voegt de update ook nieuwe wapens, kledingstijlen, tattoos en andere nog onbekende features toe, waarmee je straks met jouw bende de straten van Los Santos onveilig kan maken en kan laten zien dat jouw bende ‘harder’ is dan de rest. Rockstar gaat binnenkort meer details over deze Bikers update bekendmaken.

Ga jij straks in GTA een motorbende oprichten? Of heb je een hekel aan de lederdragende snelheidsduivels? Laat het weten in de comments!

Bron: Rockstar Games

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch