Menu Premium

Rocket League heeft meer dan 25 miljoen spelers

Ridho Hidayat 11/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder deze week werd al bekendgemaakt dat Rocket League de best verkochte PlayStation Store-game van 2016 is. Vandaag komt ontwikkelaar Psyonix Inc. zelf nog met een aantal interessante cijfers en feiten, zoals het volgende: Rocket League heeft meer dan 25 miljoen spelers!

Vanaf het moment dat Rocket League gratis te spelen was voor PlayStation Plus-leden, werd de auto-voetbalgame door een breed publiek omarmd. Dit is ook in de statistieken terug te zien die Psyonix vandaag naar buiten heeft gebracht. Zoals gezegd heeft de game dus al meer dan 25 miljoen geregistreerde spelers, maar dat is niet het enige. Sinds de release in juli 2015 zijn er meer dan één miljard wedstrijden gespeeld, waarvan 50 procent competitive, 33% casual, 6% private en 11% in alternatieve modi.

De competitieve auto-voetbalgame is dus erg populair, want Rocket League heeft meer dan 25 miljoen spelers. Ben jij zelf een van deze 25 miljoen geregistreerde spelers? Speel je de game nu, anderhalf jaar na de release, nog steeds regelmatig? Laat het weten in de comments!

Loading...
  • Vriendje020

    Ik weet niet wat het is, maar deze game blijft uitdagend, spannend en pure fun. Al sinds de dagen van SSARP-BC!

    • BassieB

      Nadat ik de game voor ps4 gratis kreeg, heb ik hem alsnog op PC gekocht. Wat een top game!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord