Menu Premium

PlayStation 4 advertentie bevestigt de 2013 lancering voor Europa

Karim Shehata 24/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl je deze week bijna de week van de Xbox One kan noemen, zit ook Sony niet stil. Het Japanse bedrijf onderstreept nog maar eens de strijd aan te willen gaan met Microsoft op het gebied van gaming. Sony heeft daar met de UEFA Champions League finale van aanstaande zaterdag de kans voor, aangezien Sony PlayStation daar sponsor van is. Met deze reclame onderstreept Sony het feit dat de PlayStation 4 er aan zit te komen, want een PlayStation 4 advertentie bevestigt de 2013 lancering voor Europa.

Het lijkt erop dat Sony heeft ingezien dat het qua releasedata het vertrouwen heeft verloren bij de gamers, en dan vooral bij de Europeanen. Met de PlayStation 3 bijvoorbeeld konden Japanse gamers al aan de slag in november 2006, terwijl wij in Europa in maart 2007 het destijds hele dure levenslicht zagen van de PlayStation 3. Ook met de PlayStation Vita release moesten we in Europa een tijdje toe kijken hoe Japanners er mee aan de haal gingen, totdat de handheld hier verscheen. Volgens de reclame van Sony, hoeven we dit keer niet te vrezen voor hetzelfde lot voor de PlayStation 4 in 2013.

Met de Champions League finale voor de deur kunnen we misschien ook wel speculeren over mogelijke aankondigingen of nieuwe trailers, aangezien er in de reclame ook duidelijk staat aangegeven dat Sony de hoofdsponsor is van de UEFA Champions League. De laatste jaren zijn de uitgevers er overigens helemaal niet vies van geweest om er in het reclameblok in de rust van de wedstrijd een paar trailers doorheen te gooien. Aangezien Sony zelfs sponsor is van het toernooi, lijkt het voor de mensen die voetbal niks kunnen interesseren een interessante finale te worden. Verwacht er overigens niet teveel van, de E3 staat om de hoek, en natuurlijk is dat het echte podium om games (voor het eerst) te laten zien.

PlayStation 4 advertentie bevestigt de 2013 lancering voor Europa

PlayStation 4 advertentie bevestigt de 2013 lancering voor Europa

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch