Menu Premium

PlatinumGames reageert op het annuleren van Scalebound

Rens van Nerum 11/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor het eerst reageert PlatinumGames over het annuleren van Scalebound. Ze hebben veel moeite gehad met hun keuze, maar geven aan zeker niet stil te blijven zitten.

Voor Scalebound is het helaas pindakaas en einde verhaal. Eerder deze week werd aangegeven dat de game definitief geannuleerd is. Meer hierover kun je hier lezen. De game wordt ook niet meer onder een andere uitgever voortgezet, blijkt uit de woorden van President en CEO van PlatinumGames Kenichi Sato. Hij zei hier het volgende over:

“We’re sorry to say that on January 9, 2017, Microsoft Studios announced the cancellation of Scalebound. We are very disappointed things ended up this way, especially since we know many of our fans were looking forward to this game as much as we were.”

“Going forward, we will strive to continue delivering high-quality games to you, starting with NieR:Automata in March, and including products like GRANBLUE FANTASY Project Re:Link and LOST ORDER in the future.”

“We will keep working hard to meet your expectations and we look forward to your continued support!”

Eerder deze week plaatste de baas van Xbox Phil Spencer op Twitter dat hij het annuleren van Scalebound beschouwd als een zware keuze,, maar dat het uiteindelijk beter was voor Xbox-gamers. Zie jij dat ook zo? Of had je toch graag gewild dat Scalebound, ondanks z’n problemen, uit was gekomen?

Bron: VideoGamer

Loading...
 • Benjamin_nl

  lost planet.
  lost game.

 • Kid MMXV

  Beter voor de gamer is het nooit. Game had je met deze problemen ook van de radar kunnen halen, team veranderen en productie in andere gemotiveerdere vorm voortzetten. Dit is alleen een zeer kostbare aangelegenheid, iets wat die game niet terug gaat verdienen. Logische keus, maar het is onzin wat Phil Spencer zegt.

 • Pascal Tettero

  1 exclusief minder op de xbox.. de rest speel ik op ps4 dus tja voorlopig zal mijn xbox uit staan. ben ook niet te spreken over de site over hoe je xbox live kan kopen.. 6.99 en prepaid 12.99 ofzo, dan kan je niet met tegoed betalen en ook niet met paypal dus ik moet 2 keer zoveel betalen? vergeet het maar, net zo dom als de nintendo store.

  • Emiel van Daele

   ik wil je graag meer informatie geven maar ik snap niet helemaal op welke site je doelt.
   Het is mogelijk om je creditcard of paypall te koppelen aan je live account, ook in Nederland. Ik zou zelf nooit van die gare prepaid sites bezoeken. Gewoon rechtstreeks bij Microsoft zelf is veel goedkoper en veiliger.

   http://support.xbox.com/nl-NL/billing/payment-and-purchases/use-paypal

   • Pascal Tettero

    heb geen creditcard, wel een gewone bankkaart die ik ontkoppeld heb. heb 50 euro op paypal staan dus vind het niet meer dan normaal als ik het daarmee kon kopen..
    of die credits in mijn wallet, zo heb ik ook ps plus gekocht.. bij microsoft doen ze gewoon te moeilijk

    • Emiel van Daele

     Dat kan gewoon. Check de link in mijn eerdere reactie. Je kan op Xbox, net als op PS, je PayPal koppelen aan je account en games kopen in de store.

     • Pascal Tettero

      misschien is het een tijdje geleden dat je het nog geprobeerd hebt, mijn account is gekoppeld dus ja..

 • Ryan Summers

  4 jaar development de deur uit zal behoorlijk wat hebben gekost. Ben toch wel nieuwsgierig waar het fout is gegaan.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord