Menu Premium
Loading...

Check de gruwelijke headshots in deze nieuwe Sniper Ghost Warrior 3 trailer

Joep Omes 02/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als jij zo’n gluiperd bent die zijn vijanden graag ongezien uitschakelt, mag je in je handjes knijpen. Het derde deel in de Sniper Ghost Warrior serie komt eraan en met deze nieuwe, grimmige reveal trailer krijg je vast een voorproefje van wat je staat te wachten in Sniper Ghost Warrior 3.

Als Amerikaanse sluipschutter wordt je in het gebergte van Georgië gedropt, bij de Russische grens. Je voert missies uit en het is aan jou om dat als ghost, warrior of sniper te doen. Je verkent grote open gebieden, waar je tactische beslissingen moet nemen en keuzes moet maken op basis van het veranderlijke weer en of het dag of nacht is. Sniper Ghost Warrior 3 vertelt het verhaal van een burgeroorlog en geeft de speler de keuze hoe dit verhaal doorlopen wordt.

Dat de derde game in deze reeks een open world game met keuzemogelijkheden is, is best een big deal. Vorige delen werden geprezen om de gameplay en sniper mechanics, maar waren volgens velen langzaam en extreem lineair. Sniper Ghost Warrior 3 zal daar met het nieuwe format een einde aan moeten maken.

Sniper Ghost Warrior 3 komt uit voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One op 27 januari 2017 en je kunt vanaf nu pre-orderen. Kan jij na het zien van de trailer niet wachten tot je weer berekenend headshots kunt maken? Knal het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch