Menu Premium

ARK: Survival Evolved is 5,5 miljoen keer verkocht in Early Access

Ridho Hidayat 04/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

ARK: Survival Evolved verscheen vorig jaar in juni op Steam Early Access en in december in het Xbox One Game Preview-programma. Sindsdien is de action-adventure survival game een groot succes gebleken, want ARK: Survival Evolved is 5,5 miljoen keer verkocht in Early Access!

In ARK: Survival Evolved ben je aan het overleven tussen én met de dinosaurussen. Door het temmen van deze gigantische reptielen en het bouwen van een basis bescherm je jezelf tegen de gevaren van het eiland. Deze gevaren kun je zowel in single-player als in multiplayer ondergaan.

De volledige versie van de game staat gepland voor het laatste kwartaal van dit jaar, maar voor miljoenen mensen duurde het wachten te lang. Daarom kochten al ruim 4 miljoen mensen op de PC en 1,5 miljoen mensen op de Xbox One de Early Access-versie van de game. Jeremy Stieglitz, mede-oprichter van ontwikkelaar Studio Wildcard, spreekt dan ook van een onverwacht succes.

Het succes brengt echter ook een behoorlijke druk met zich mee, want de verwachtingen voor de volledige versie rijzen de pan uit. Inmiddels is de game een veel groter project geworden dan vooraf gepland, met onder andere de toevoeging van modding support. Dit heeft er wel voor gezorgd dat ARK: Survival Evolved een flinke community heeft opgebouwd die de game een warm hart toedraagt, want tientallen duizenden mensen spelen dagelijks de game.

ARK: Survival Evolved staat gepland voor eind 2016 voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC. Kijk jij ernaar uit om te survivallen tussen de dinosaurussen? Of behoor jij tot een van de 5,5 miljoen mensen die de game al in Early Access heeft aangeschaft? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch