Menu Premium
Loading...

Overwatch Gameplay Trailer

Karim Shehata 07/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de Blizzcon 2014 persconferentie maakten we kennis met nieuwe content voor StarCraft II en Hearthstone: Heroes of Warcraft, kwamen we meer te weten over de World of Warcraft film, maar draaide het uiteindelijk eigenlijk om de introductie van een nieuwe IP: Overwatch. Deze team-based FPS kreeg een epische, Pixar-achtige cinematic als aankondigingstrailer te verwerken op de Blizzcon. Alhoewel dit allemaal erg indrukwekkend is, willen we natuurlijk gameplay zien en Blizzard gaf dat ons dan ook in de vorm van de Overwatch Gameplay Trailer.

In deze gameplay trailer zien we niet alleen de eerste gameplay-beelden van Overwatch, maar ook maken we kennis met de verschillende personages binnen deze multiplayer-titel. Zo kunnen we het een first-person-shooter noemen, maar draait het zeker niet alleen maar om het schieten. De personages hebben allemaal verschillende abilities. Hoe dit uiteindelijk allemaal aan gaat voelen, weten we natuurlijk nog niet. Wél kunnen gamers die aanwezig zijn op de Blizzcon 2014 een hele vroege versie van de game al spelen, en kun je jezelf hier opgeven voor de beta van deze game. Deze beta moet in 2015 van start gaan.

Op welke platformen deze game uiteindelijk allemaal zal gaan verschijnen, is niet duidelijk. Wel weten we, door de muisbesturing in de Overwatch Gameplay Trailer, dat de game in ieder geval naar de PC komt. Over een eventuele consoleversie is met geen woord gerept.

Overwatch Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch