Menu Premium

Op 30 april verschijnen nieuwe Grand Theft Auto V trailers

Gamekings Redactie 26/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aanstaande dinsdag krijgen we niet alleen een nieuwe koning, maar ook drie nieuwe trailers van GTA 5. De laatste trailer stamt alweer uit november vorig jaar. Gelukkig hoeven we nog maar een paar dagen te wachten, want op 30 april verschijnen nieuwe Grand Theft Auto V trailers.

Dinsdag wordt dus een extra groot feest. Wat ons betreft kan de kroning Willem-Alexander ons gestolen worden, we willen nieuwe beelden zien van Grand Theft Auto V. Rockstar trakteert ons ook meteen even met niet een, niet twee, maar drie nieuwe trailers. Deze zullen gericht zijn op elk van de drie hoofdpersonen: Michael, Trevor en Franklin. We weten dat de nieuwe GTA voor het eerst in de serie meerdere speelbare hoofdpersonen heeft, maar wie zijn ze precies? Wat zijn hun redenen om heists te plegen en het criminele pad op te gaan? Uit de vorige trailer is duidelijk op te merken dat zij alle drie uit een heel ander milieu komen. Toch is dit de magische drie-eenheid die Rockstar de basis laat zijn voor Grand Theft Auto V.

Wat we te zien krijgen, blijft nog een beetje gissen. Misschien krijgen we eindelijk gameplay te zien, waarin gewisseld wordt tussen Michael, Trevor en Franklin. Wie weet! Aanstaande dinsdag 30 april zitten wij in ieder geval klaar om de drie verse trailers van GTA 5 te bekijken, want je zult ze uiteraard op Gamekings.tv kunnen zien. Op donderdag 2 mei hebben we ook meteen een speciaal Grand Theft Auto V video item op Gamekings.tv met hele nieuwe info van de game. Schakel donderdag daarom ook over naar Gamekings.tv!

Op 30 april verschijnen nieuwe Grand Theft Auto V trailers

Op 30 april verschijnen nieuwe Grand Theft Auto V trailers

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch