Menu Premium

Vanaf 2 augustus ben je een fancy motherfucker met de Xbox One S

Suzanne de Jong 18/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige maand, tijdens de E3 in Los Angeles, werd de Xbox One S aangekondigd. Buiten het feit om dat hij er fancy uit ziet en we wat specificaties te horen kregen, was er één grote vraag die overbleef: wanneer zou de Xbox One S in de winkel liggen? Het verlossende antwoord is eindelijk hier, want 2 augustus verschijnt de Xbox One S!

De Xbox One S is 40% kleiner dan de huidige, eerste generatie Xbox One. Ook heeft de Xbox One S een 2TB harde schijf, zijn er drie USB-poorten die nu naar de voorkant zijn verplaatst, evenals de verbindingsknop voor de controllers. De infrarood blaster is ook verbeterd, voor nog betere communicatie tussen jouw controller en de Xbox. De nieuwe Xbox One-versie is ook in staat om, als je een 4K televisie in je bezit hebt, deze resolutie op je beeldscherm te toveren tijdens het checken van media en heeft HDR-functionaliteiten met games. De controller die je erbij krijgt, heeft naast de verbeterende connectiviteit ook betere grip en een Bluetooth functie.

De Xbox One S zal in het begin van de release beperkt te verkrijgen zijn, gelukkig is er wel een tweede keuze als je buiten de pot piest. Er komt naast de 2TB versie ook een Xbox One S met een 1TB schijf of een Xbox One S met 500 GB schijf. Ga jij het in overweging nemen om op 2 augustus de, vrij grote zwarte, eerste versie in te ruilen voor een nieuwe witte Xbox One S met meer opslagruimte? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch