Menu Premium
Loading...

Old vs New Car Pack DLC voor Project Cars is nu beschikbaar

Gamekings Redactie 27/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Autoliefhebbers opgelet, want de nieuwste DLC voor Project Cars, de Old vs New Car Pack, is nu beschikbaar! De naam zegt het waarschijnlijk al: in dit pakket staan iconische racewagens en hun jongere broertjes centraal.

De DLC bevat 6 auto’s; 3 oude, 3 nieuwe. Allereerst zijn de bekende Ford Mustang Fastback 2+2 en zijn moderne nakomeling, de Ford Mustang GT in het pakket te vinden. Daarnaast kan je rondscheuren in de BMW 320TC WTCC, of de veel oudere BMW 2002 Turbo (nee, de auto komt niet uit 2002). Tot slot  is de RUF CTR “Yellowbird” onderdeel van de nieuwe DLC. De moderne tegenhanger van dit gele racemonster, de RUF RT 12R, is buiten het Old vs New-pakket gratis te downloaden.

Hoewel er nog aan de Xbox One release van de DLC wordt gewerkt, is het pakket verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en PC. Wat vind jij van de auto’s in het Old vs New Cars-pakket? Hou jij van de oudere generatie wagens, of ben je toch meer van de moderne bolides? Laat het weten in de comments en check vooral ook de trailer!

Nieuws_20150827_ProjectCarsOldvsNewDLC

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch