Menu Premium
Loading...

Official Destiny Launch Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 21/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Opeens is er dat besef-moment dat Destiny al bijna uitkomt. De tijd gaat hard en het voelt als de dag van gisteren dat de game werd aangekondigd. Niet elke gamelaunch is bijzonder, maar die van Destiny is er eentje waarover objectief gezegd kan worden dat velen er onwijs veel zin in hebben. Bij Activision hebben ze er natuurlijk ook zin in en daarom droppen ze vandaag de Official Destiny Launch Gameplay Trailer. Fuck yes!

Dat er onwijs veel mensen op Destiny wachten, was wel te zien aan de cijfers die bekendgemaakt werden na de bètaperiode van de game. Er speelden namelijk meer dan 4,6 miljoen mensen de bèta, wat onwijs dikke cijfers zijn. Het is nog maar de vraag of zij ook allemaal de game gaan aanschaffen, maar tot noch toe lijkt de game een zonnige toekomst tegemoet te gaan.

Het is de bedoeling om Destiny tien jaar lang te laten meegaan, door er continu nieuwe content aan toe te voegen. Of iedereen ook van dag één tot de laatste snik blijft hangen, is afhankelijk van hoe interessant de DLC gaat zijn. Tot noch toe is bijna iedereen enthousiast en het is aan ontwikkelaar Bungie en uitgever Activision de taak om die interesse vast te houden. 9 september verschijnt Destiny op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One en Xbox 360. Wat wij ervan vinden, zie je daarna uiteraard op Gamekings.tv.

Official Destiny Launch Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch