Menu Premium
Loading...

UPDATE: Oeps! EA lekt details over Titanfall 2 in E3-repetitie

Mark Hoogland 12/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: EA heeft zojuist de trailer voor de single player campaign live gegooid via het officiële YouTube-kanaal voor Titanfall. Wellicht komen de beelden eerder dan gepland, dankzij het repetitie-uitglijdertje, maar wij kunnen alleen maar zeggen: check die shit!

Origineel bericht:

Over een paar uurtjes gaat de personferentie van EA de lucht in. Als publisher is het op zich wel handig om dat soort meidamomentjes even te repeteren, maar minder snugger is het om die rehearsals uit te zenden. Dat overkwam zojuist EA, waardoor we al één en ander weten over Titanfall 2!

De eerste Titanfall verscheen in het voorjaar van 2014 en ontving een shitload aan lovende kritieken. In de online first person shooter draait het om zes-tegen-zes matches van pilots en hun bijbehorende Mechs. Afgelopen april werd de sequel bevestigd door EA en ontwikkelaar Respawn Entertainment, en vanavond zou de persconferentie ons moeten verrassen met meer informatie – waaronder de releasedatum. Dergelijke feitjes zijn nu dus al de wereld in geglipt.

Om te beginnen zal Titanfall 2 een – jawel – single player campaign bevatten, wat retegoed nieuws is voor de lone wolves onder ons. Bovendien suggereert de gelekte rehearsal-footage dat we ditmaal tussen zés verschillende Mechs kunnen kiezen – in plaats van de drie uit het eerste deel. Double the fun, dus. En wanneer we met deze game aan de slag kunnen? Ja, ook dat lekte zojuist uit: Titanfall zal op 28 oktober verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Ongetwijfeld zullen we veel meer over Titanfall 2 te weten komen tijdens de persconferentie van EA, die over een kleine twee uurtjes de lucht in gaat. Hieronder zie je in ieder geval alvast een tweet van een snelle jongen die de footage heeft weten te capturen. Heb jij de eerste Titanfall gespeeld en ben je psyched om straks meer van de sequel te gaan zien? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch