Menu Premium
Loading...

Obsidian komt met E3 2016 gameplay trailer Tyranny

Mark Hoogland 14/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja, de ogen waren hier vanavond toch vooral gericht op de E3-show van Ubisoft. Tijdens de show van AMD PC Gaming werden er echter ook de nodige titels onthuld, waaronder de RPG Tyranny van Obsidian Entertainment. Check hier de trailer die aldaar getoond werd!

Obsidian zou je kunnen kennen van Pillars of Eternity, de spirituele opvolger van games als Baldur’s Gate en Planescape: Torment. Net als al die games is ook Tyranny een isometrische RPG waarin je met een party allerlei quests onderneemt. De game speelt zich af in een wereld waarin het kwaad reeds gewonnen heeft; de legers van Overlord Kyros domineren elk terrein, en de gewone burger moet in deze verscheurde wereld een bestaan zien te vinden.

De developer heeft in een blog post laten weten dat Tyranny voor een groot deel draait om het pad dat de speler kiest en de manier waarop dit de wereld verandert. De game reageert dusdanig veel op je handelingen dat hij vele malen te spelen is; elke playthrough is anders.

Heb jij je back in the day vermaakt met de Forgotten Realms-games van BioWare, of recenter nog met Pillars of Eternity? Lijkt Tyranny je in dat geval – na het zien van deze trailer – de moeite waard? Laat het weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch