Menu Premium

Nieuw seizoen Overwatch Competitive Play gaat los met nieuwe patch

Yannick van Doorn 01/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blizzard’s Overwatch houdt een hoop gamers al bijna een jaar lang bezig. Door middel van updates, uitbreidingen en verbeteringen zorgt Blizzard dat de gamers aan hun computer of console gekleefd blijven. Door te luisteren naar feedback van de community weet de uitgever Overwatch altijd te laten boeien. Nu ook weer, want een nieuw seizoen Overwatch Competitive Play gaat los met nieuwe patch.

We gaan inmiddels al aan het vierde seizoen van Overwatch Competitive Play beginnen en ook nu gaat dit gepaard met een nieuwe patch. Deze patch zorgt er onder andere voor dat, de eerder op onze website beschreven, Capture the Flag in Arcade-modus behouden blijft. Er zijn ook weer genoeg verbeteringen aan de verschillende heroes aangebracht. Bastion is bijvoorbeeld een stuk(je) sterker en flexibeler geworden. Als laatste hoogtepunt is er een Game Browser toegevoegd die jou de vrijheid geeft de instellingen in de Custom Game-modus naar eigen wens aan te passen met betrekking tot de verschillende maps, modes en heroes.

Ook een nieuw seizoen Overwatch Competitive Play komt weer met de nodige aanpassingen. Gamers die een hoog level halen worden geacht meer matches te spelen per week om verval door inactiviteit te voorkomen. Waar deze gamers voorheen aan een match per week genoeg hadden zal dit opgeschroefd worden naar minimaal zeven matches per week. Om extra competitie te creëren zullen skill ratings onder de 500 niet meer zichtbaar zijn en zullen er alleen rewards zijn voor de 500 gamers die aan het einde van het seizoen aan de top van het leaderboard staan.

Genoeg verbeteringen dus voor Overwatch en zijn Competitive Play modus. De patch is per direct beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Vind jij dit goede veranderingen en ben jij blij met de nieuwe patch? Veel plezier en succes met het nieuwe seizoen!

Bron: persbericht

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch