Menu Premium

Overwatch Capture the Flag blijft speelbaar in de Arcade-modus

Maarten van Steijn 09/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe patch in de PTR van Overwatch is nu live! Zo komt er een uitbreiding van de Costum Game modi en worden er een aantal hero’s, zoals bijvoorbeeld Bastion, verbeterd. Toch is het hoogtepunt van deze patch wel de Overwatch Capture the Flag in Arcade-modus die speelbaar blijft.

Wat betreft de nieuwe mogelijkheid binnen de Costum Game, is het nu mogelijk verschillende hero’s, maps en modes naar eigen zeggen aan te passen. Een game uit eigen hout gesneden dus! Daarnaast gaat Bastion nu extra beast worden, flexibeler bewegen en zal de Sentry to Recon extra krachtig worden.

Naar het schijnt, is Capture the Flag de favoriete Brawl onder de Overwatch spelers. Deze Brawl werd tijdens het Year of the Rooster event al geïntroduceerd, maar is nu dus nog een langer leven beschoren.

Zoals al eerder vermeld, is deze 1.8 patch nog in de test Servers. Wanneer de patch ook daadwerkelijk Live gaat, is nog niet bekend.

hield jij je tijdens het Year of the Rooster event al veel bezig met Capture the Flag en ben je blij dat het blijft bestaan? Of kan jij je eerder van geluk bekoren om de verbeteringen van Bastion? Laat het snel horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch