Menu Premium

Met geld smijten naar de Scorpio heeft geen zin zonder een 4K TV

Suzanne de Jong 15/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de Microsoft persconferentie van alweer twee nachten geleden, kregen we niet alleen de Xbox One S te zien, maar onthulde ze ook Project Scorpio. Deze krachtigere versie van de Xbox One moet in 2017 uitkomen. Vandaag werd alleen duidelijk dat je dit jaar wellicht alvast een andere upgrade moet overwegen als je de Scorpio wil, want met geld smijten naar de Scorpio heeft geen zin zonder een 4K TV

Phil Spencer, de baas van Microsoft’s Xbox-divisie, geeft dit aan in een interview. Tijdens het gesprek met Phil werd het duidelijk dat de console ontworpen is voor een 4K televisie. Mocht je geen plannen hebben om je TV een upgrade te geven, dan is de Xbox One S wellicht een betere keuze. Gelukkig is de Scorpio wel te gebruiken op een HD TV. Dus mocht je het andersom willen doen, door eerst de Scorpio aan te schaffen en vervolgens je TV in te wisselen voor een 4K scherm, dan kan dat gewoon. De keuze is dus aan de consument om de volgorde te bepalen, of je houdt gewoon je oude vertrouwde Xbox One, dat kan natuurlijk ook gewoon. De Xbox One S is weliswaar iets beter qua techniek, maar dit is zo minimaal als het gaat om zichtbare verbetering, dat het de game ervaring niet naar een nieuw niveau zal tillen. De Scorpio moet dit (met een 4K TV) dus wel gaan doen.

Zal jij het overwegen om naast de Scorpio een nieuwe televisie aan te schaffen voor een betere game-ervaring? Of heb je gewoon dikke mazzel omdat je al een kek scherm hebt staan in je woonkamer? We zijn erg benieuwd naar wat jullie wel of niet beweegt om de overweging te nemen om jullie zuurverdiende knaken hieraan uit te geven, dus deel het vooral met ons in de comments!

Bron: VG247

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch