Menu Premium

Win exclusieve goodies bij de Mafia 3 launch party op Firstlook Festival 2016!

Karim Shehata 09/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder is al aangekondigd dat Firstlook Festival 2016 dit jaar al op een donderdag afgetrapt gaat worden! Op donderdag 6 oktober houdt 2K Games in samenwerking met Firstlook Festival en Media Markt namelijk de Mafia 3 launch party op Firstlook Festival 2016! Vandaag is er meer bekendgemaakt over wat je kunt winnen tijdens de party.

Zo kun je onder meer exclusieve Mafia 3 t-shirts, jassen, duffel bags en zelfs een LP-speler winnen. Om je dus helemaal te wanen in het New Orleans van 1968, kun je bij het spelen van Mafia 3 straks dus misschien wel een LP’tje in je nieuw gewonnen LP-speler flikkeren, om zo helemaal in de vibe van de game te komen. Ook de t-shirts, jassen en duffel bags zijn zeker de moeite waard om je helemaal onder te laten dompelen in New Bordeaux!

Ook als je de game koopt op de Mafia 3 launch party tijdens Firstlook Festival 2016 krijg je exclusieve goodies. Media Markt geeft iedereen die een exemplaar van de game koopt tijdens de release party in de Jaarbeurs namelijk een speciale steelbook editie en een poster. Het moet dus wel heel raar lopen, wil jij niet met Mafia 3 goodies huiswaarts keren na deze launch party.

Iedereen kan toegang krijgen tot de launch party, maar gezien er maar beperkt plek is, vraagt Firstlook Festival je om je op het Facebook-evenement op aanwezig te zetten. Zorg dus dat je dat snel doet en dan zien we je tijdens de Mafia 3 launch party op donderdag 6 oktober in de Jaarbeurs Utrecht, de aftrap van Firstlook Festival 2016!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch