Menu Premium
Loading...

Maak kennis met het verhaal van Call of Duty: Infinite Warfare in deze Story Trailer

Ridho Hidayat 15/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De campaign van Call of Duty staat elk jaar garant voor een explosieve achtbaanrit-ervaring. Met Infinite Warfare gaat deze rit de ruimte in, voor een flinke dosis sci-fi actie. Zojuist is er een nieuwe trailer verschenen, die meer bekendmaakt over deze ruimte-oorlog. Check dus snel de beelden en maak kennis met het verhaal van Call of Duty: Infinite Warfare in deze Story Trailer.

Het verhaal van Call of Duty: Infinite Warfare speelt zich af in de verre toekomst, waarin overheden samen de United Nations Space Alliance vormen om de ruimte te verkennen. Hiermee hopen ze grondstoffen te vinden die op Aarde steeds schaarser worden. Echter vormt zich ook een opstand, de Settlement Defense Front, die de autoriteiten omver wil werpen.

Zoals je in de trailer kunt zien, begint de oorlog met een verrassingsaanval in Genève en volgt daarna een grootschalig offensief. Als kapitein Reyes neem jij het op tegen deze overmacht, die onder leiding staat van niemand minder dan Game of Thrones-acteur Kit Harington. Deze strijd brengt je naar allerlei manen en planeten in het zonnestelsel, die je zult bereiken met je eigen ruimteschip, The Retribution.

Call of Duty: Infinite Warfare verschijnt op 4 november voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Heb jij zin gekregen in de campaign van deze sci-fi shooter? Laat het weten in de comments!

Kijk je wellicht meer uit naar de multiplayer? Dan kan jouw geluk niet op, want Call of Duty: Infinite Warfare is ook speelbaar op Firstlook Festival 2016!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch