Menu Premium

Maak kennis met Bolivia in de Ghost Recon: Wildlands launch trailer

Richard den Toom 07/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Door menig gamer werd reikhalzend naar vandaag uitgekeken, want vandaag vond de release plaats van Ghost Recon: Wildlands. De game is de afgelopen maanden al veel in de aandacht geweest door de verschillende beta’s en de open beta ging zelfs de boeken in als de succesvolste beta die ooit door Ubisoft is gehouden. En zoals vaker het geval is, is ook de release van Wildlands een reden voor het droppen van een nieuwe trailer: check dus hierboven de Ghost Recon: Wildlands launch trailer en maak kennis met Bolivia en al haar gevaren!

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands is vanaf vandaag beschikbaar voor Xbox One, PC en Playstation 4. Ubisoft is echter nog lang niet klaar met Wildlands, want ook na release wordt de game nog volop ondersteund met zowel betaalde als gratis updates. Lees hier meer over onder andere de inhoud van de Season Pass en de gratis PvP-update.

Boris en JJ zijn al uitgebreid aan de slag geweest met Ghost Recon: Wildlands en delen hun ervaringen in de Gamekings-review. En laat in de comments natuurlijk ook vooral weten wat jullie van de game vinden!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch