Menu Premium

De Ghost Recon Wildlands Season Pass is onthuld, krijgt PvP update na launch

Ridho Hidayat 02/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Ghost Recon Wildlands beta is Ubisofts meest succesvolle beta ooit, en vanaf 7 maart kun je de open wereld betreden in de volledige game. Daar houdt het verhaal echter nog niet op, want na de launch kun je ook nog aan de slag met de Ghost Recon Wildlands Season Pass, en een PvP-update, zoals je kunt zien in de trailer hieronder!

De Season Pass voegt twee nieuwe uitbreidingen toe: Narco Road en Fallen Ghosts. In de eerste uitbreiding, Narco Road, ga je undercover bij drie nieuwe bendes, om vervolgens van binnenuit hun leiders neer te halen. In Fallen Ghosts wordt je helikopter neergehaald tijdens een evacuatiemissie. Wat daarna volgt, is een gevaarlijke ontsnapping, waarbij je wordt opgespoord door een elite-groep van huurlingen. Met de Season Pass krijg je ook nog eens eerder toegang tot deze DLC. Verder krijg je drie Ghost Packs om je soldaten te customizen, een exclusief voertuig en een permanente XP-boost.

De PvP-update zal gratis beschikbaar worden voor alle bezitters van Ghost Recon Wildlands. Hierin neem je het tegen elkaar op in een tactische vier-tegen-vier-modus, waarin je de keuze hebt uit verschillende classes. Dit is nog niet alles wat er op de planning staat, want er komen later nog meer gratis updates, events en community challenges.

Vanaf 7 maart kun je aan de slag met Ghost Recon Wildlands op de Xbox One, PlayStation 4 en PC. Wat vind jij van de extra content die je krijgt met de Ghost Recon Wildlands Season Pass? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch