Menu Premium

Lara Croft GO is uitgelekt voor PS4 en PS Vita

Richard den Toom 01/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Lara Croft GO kwam ruim een jaar geleden uit op Android, iOS en Windows Phone en daarmee is Tomb Raider/Lara Croft één van de Square Enix-franchises die naar de telefoon werd gebracht, naast Hitman en Deus Ex. Tot op heden is er niks bekend gemaakt over een mogelijke Playstation versie van Lara Croft GO, maar dat ligt wel in de lijn der verwachting omdat Hitman GO dit jaar ook is verschenen op Sony’s consoles (en op de PC). Een gelekte lijst met trophies op Exophase lijkt dat vermoeden te bevestigen.

Dit lek komt een aantal dagen voor het plaatsvinden van de PlayStation Experience aankomend weekend. Het lijkt aannemelijk dat de aankondiging van de komst van Lara Croft GO naar de PlayStation platformen daar zal worden gedaan, gezien Hitman GO voor de PS4 en PS Vita werd aangekondigd op de PlayStation Experience van vorig jaar. Sony heeft vaker last van informatielekken en eerder deze week bereikte ons al het gerucht dat Marvel vs. Capcom 4 mogelijk wordt aangekondigd op de PSX.

We zullen dus nog een aantal dagen moeten wachten tot de officiële aankondiging, maar laat in de tussentijd natuurlijk weten of jullie zitten te wachten op de komst van Lara Croft GO naar de PlayStation!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch