Menu Premium

Krijg de epische Halo ervaring met de Xbox One S Halo bundel

Soraya van der Weiden 26/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Halo liefhebbers en noobs opgelet! Er is een Xbox One S Halo bundel onderweg! Ben je klaar om je (weer) te storten in de wereld van Master Chief?

Nog eventjes en het is zover, dan komt de kleinere, snellere en wittere Xbox One S uit. Eerder lieten we jullie al weten wat je nou precies kan verwachten van deze kleinere uitvoering van de Xbox One. Nu dropt Microsoft te bom en zegt dat er een awesome Xbox One S Halo bundel komt! Deze bundel is extra aantrekkelijk voor de echte Halo die-hards, maar ook voor iedereen die Master Chief nog niet zo goed kent. Niet alleen Halo 5: Guardians zit erin, maar ook Halo: The Master Chief collection. Dit betekent dat je het hele verhaal van Master Chief (opnieuw) kunt beleven. De Master Chief Collection bevat namelijk Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2, Halo 3 en om het rijtje af te maken Halo 4.

Even geen trek in Halo maar wel in die vette Xbox One S? Wees gerust er komt ook een Madden NFL 17 bundel. Dus of je nou liever een bal over een veld gooit of gevechten aangaat in de ruimte, je zult helaas iets langer moeten wachten! De speciale Xbox One S bundels zijn namelijk pas vanaf 23 augustus te koop, dus heb je effe?

Bron: Microsoft

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch