Menu Premium

Knallen met de Rainbow Six Siege Skull Rain update op 2 augustus

Karen Koch 25/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rainbow Six Siege is al een tijdje beschikbaar en heeft ook al een set updates achter de rug. Na Operation Black Ice en Operation Dust Storm staat er nog een grote update voor de deur. Jazeker, het wordt knallen met de Rainbow Six Siege Skull Rain update op 2 augustus! Zet de biertjes maar vast koud, want deze update brengt genoeg nieuwe content met zich mee om zelfs de critici (even) stil te houden.

Om met de deur in huis te vallen, zal de Rainbow Six Siege Skull Rain update op 2 augustus een nieuwe operator introduceren. Nee, wacht, twéé nieuwe operators. Beiden van het Braziliaanse BOPE, Caveira en Capitão beloven een stukje meedogenloosheid met zich mee te brengen waar we op zitten te wachten. Caveira is sterk op stealth gericht, met een gedempte PRB92 en een “Stille Stap” als speciale move. Capitão brengt een ander soort gameplay naar Rainbow Six Siege door als hoofdwapen een kruisboog te gebruiken. Snel en behendig zijn hierbij de kernwoorden. Deze operators zijn op 2 augustus beschikbaar voor eigenaren van de Season Pass, alle anderen kunnen op 9 augustus Caveira en Capitão uitproberen.

Naast twee nieuwe operators voor de Braziliaanse troepen voegt de update ook een nieuwe map toe. Deze heet in dit geval de Favela map en belooft de “meest destructieve map” tot nu toe te worden. Helemaal prima. Caveira en Capitão voelen zich ook als twee vissen in het water thuis op deze map, waar ze proberen het gebied veilig te stellen van vijandige eenheden. De Favela map is voor alle spelers direct op 2 augustus beschikbaar.

In de Rainbow Six Siege Skull Rain update op 2 augustus worden ook enkele opties toegevoegd die de gameplay moeten bevorderen. Zo kunnen teams vanaf nu de match opgeven, mocht de tegenstand toch net iets te pittig blijken. Ook wordt er een nieuwe gamemode geïntroduceerd, Tactisch Realisme. Hierin zal je nog voorzichtiger en tactischer aan de slag moeten dan je al deed. Ook wordt er een Gebogen Grip geïntroduceerd als attachment, dat een snelle, agressieve speelstijl ten goede zou moeten komen.

Flink veel nieuwe content, en genoeg om naar uit te kijken dus! Zit jij al klaar voor de Rainbow Six Siege Skull Rain update op 2 augustus?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch