Menu Premium
Loading...

Killer Instinct Season 2 TGS 2014 trailer laat terugkeer Maya zien

Franky Mangal 18/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Reikhalzend hebben fans uitgegekeken naar de terugkeer van Killer Instinct en sinds vorig jaar is de vechtgame als free-to-play teruggekeerd op Xbox One. Tot op heden zijn er al zeven vechters beschikbaar. De nieuwe Killer Instinct Season 2 TGS 2014 trailer laat de terugkeer van Maya zien.

Maya is de koningin van de Amazone en is na het overwinnen van de duistere krachten door haar eigen volk op straat gezet. Maya maakte eerder haar opwachting in Killer Instinct 2 uit 1996, die later ook op de Nintendo 64 is uitgebracht onder de naam Killer Instinct Gold. Killer Instinct Season 2 verschijnt op 15 oktober en gaat acht vechters bevatten, te beginnen met T.J. Combo en Maya. Season 2 belooft verbeterde game modes en een compleet vernieuwde interface.

De bedoeling is dat er elke maand een nieuw personage aan de game wordt toegevoegd en dat er steeds nieuwe items en kostuums bijkomen. Aan het einde van de trailer wordt al gehint naar een compleet nieuw personage, maar het is nog niet duidelijk wie het is. Hopelijk wordt deze ook nog voor 15 oktober nog onthuld.

Killer Instinct Season 2 TGS 2014 trailer laat terugkeer Maya zien

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch