Menu Premium
Loading...

Kijk hier de Goodmorning LA E3 2016 met Nintendo Treehouse terug

Suzanne de Jong 18/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elk jaar gaan we traditioneel vanuit Los Angeles los gaan met de ‘ochtendshow’ Goodmorning LA! Dit jaar waren Boris, Shelly, David, Jelle en Emiel afgereisd naar de E3 en heb je de heren en dame afwisselend gezien in Goodmorning LA! Deze vierde Goodmorning LA editie was wel iets anders, omdat vooraf de Nintendo Treehouse getoond werd om vervolgens deze in LA aan de keuken tafel na te bespreken. Dus waar wacht je nog op, kijk hier de Kijk hier de Goodmorning LA E3 2016 met Nintendo Treehouse terug!

De vraag was elke natuurlijk: wat hebben de heren en dame gisteren allemaal beleefd in Los Angeles? Hebben ze nog toffe dingen gehoord in de wandelgangen, of iets bizars meegemaakt? Het antwoord op die vragen kregen we natuurlijk in Goodmorning LA, de ochtendshow waarvan de charme is dat wij ‘m juist ‘s middags/’s avonds te zien kregen. Ga er dus lekker voor zitten en kijk naar Goodmorning LA, waarin deze E3 ook een paar toffe gasten te zien waren!

Wees dus niet getreurd als je het gemist hebt, deGoodmorning LA E3 2016 met Nintendo Treehouse, waarin je dus de eerste echte beelden ziet van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, is hierboven helemaal terug te kijken!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch