Menu Premium
Loading...

Kijk hier de Bethesda E3 2016 persconferentie terug!

Suzanne de Jong 17/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar opende Bethesda de rits met E3 persconferenties, maar dit jaar moest het dus EA voor zich dulden. Dit betekende niet dat er minder te beleven viel tijdens deze persconferentie, want… Ja jezus, het is Bethesda! Dus kijk hier de Bethesda E3 2016 persconferentie terug!

Heel lang vroeg iedereen zich af of Bethesda dit jaar wel een persconferentie zou doen, gezien de uitgever niet zoveel games uitgeeft als een Ubisoft of EA. Echter lijkt de uitgever van onder meer The Elder Scrolls, Wolfenstein en Fallout zich steeds beter te kunnen meten met deze partijen. Zo konden we tijdens de Bethesda persconferentie Dishonored 2 gameplay verwachten, was The Elder Scrolls: Legends te zien zijn en werden de zeer veel geruchten over een epische terugkeer van Prey 2 ingewilligd ! Ook was het zeer aannemelijk dat The Elder Scrolls V: Skyrim een HD oppoetsbeurt zou krijgen voor de PlayStation 4 en Xbox One, of dit ook echt gebeurd kan je hierboven dus terg kijken.

Aangezien de persconferentie om vier uur ‘s nachts van start ging begrijpen we het als je dit niet live mee hebt gekregen, gelukkig is het daarom gewoon terug te zien. Kijk dus naar de voorbeschouwing, de Bethesda persconferentie en de nabeschouwing samen met JJ, Skate en Karim.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch