Menu Premium
Loading...

Horizon: Zero Dawn krijgt deze Japanse TGS 2016 trailer

Roy de Keijzer 14/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Tokyo Game Show 2016 is in volle gang en vandaag ligt de game van Hollandse bodem onder de loep, want Horizon: Zero Dawn krijgt deze Japanse TGS 2016 trailer. We verstaan natuurlijk geen bal van dat Japans, maar de beelden die we mogen aanschouwen hebben uiteraard geen last van een taalbarrière.

In de trailer krijgen we voor het eerst wat flarden te zien van hoe de wereld in Horizon: Zero Dawn eruit zag, voordat deze veranderde in de woestenij waarin je straks de game zal gaan spelen. Op deze manier leren we het achtergrondverhaal van Horizon en het verleden van de gesneuvelde technologische beschaving dus een klein beetje beter kennen, alhoewel we er een klote van verstaan.

We zien een grote stad met flinke wolkenkrabbers die door de natuur langzaam maar zeker af is gaan takelen. Verderop in de trailer is de hoofdrolspeelster Aloy met flarden als klein kind te zien in een tijd waar de heldin nog niet hoefde te schuilen van het hedendaagse gevaar.

We zijn eerder al platgebombardeerd met beelden van deze veelbelovende game van Guerilla, maar deze trailer geeft toch weer wat meer inzicht op het achtergrondverhaal.

Hoe erg kijk jij uit naar deze game van Nederlandse bodem? Wat vind je van deze trailer? Laat het horen in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch