Menu Premium

Hitman: The Complete First Season sluipt begin volgend jaar de winkels in

Mark Hoogland 31/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Agent 47 is al lekker op weg met zijn eerste moorddadige seizoen in de nieuwste Hitman-game; inmiddels hebben we vier reguliere episodes kunnen leegspelen en zitten er nog twee in de pijplijn. Daarna is het de beurt aan de fysieke release onder de noemer Hitman: The Complete First Season. Vandaag maakte uitgever Square Enix meer bekend over deze uitgave.

Om te beginnen weten we nu de exacte releasedatum van Hitman: The Complete First Season: 31 januari 2017. Op die dag verschijnt de disc-versie in een fraaie steelbook voor zowel PC, PlayStation 4 en Xbox One. De game bevat uiteraard alle tot dan toe uitgegeven episodes en aanvullende content van het eerste seizoen, van de proloog tot en met Japan. Daarnaast bevat Hitman: The Complete First Season de volgende extra’s:

  • Drie bonusmissies, waaronder The Icon en A House Built on Sand van afgelopen zomer én de gloednieuwe missie Landslide. De PlayStation 4-versie krijgt bovendien maar liefst zés exclusieve extra missies.
  • De complete soundtrack van de game.
  • Een ‘making of’-documentaire die de ontwikkeling van Hitman volgt, beginnend bij de onthulling op de E3 2015 en eindigend bij de digitale launch.
  • De Hitman Requiem Blood Money Pack, een verzameling items (47’s witte pak, witte badeend en chromen pistool) die eerst enkel een preorder-bonus waren.

Hitman: The Complete First Season verschijnt zoals gezegd op 31 januari 2017. Ben jij de episodes van Hitman één voor één aan het spelen of wachtte je juist op een release als deze? Gooi het in de comments!

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch