Menu Premium
Loading...

Halo: Spartan Strike Announce trailer

Karen Koch 16/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Halo-fans wisten dit natuurlijk al een kleine eeuwigheid, maar vandaag is Halo: Spartan Strike uitgekomen voor de PC, iOS en Windows Phones. Om dat te vieren, moet er natuurlijk wel een trailer komen. Deze is er in de vorm van de Halo: Spartan Strike Announce trailer.

De trailer belooft een nieuw verhaal binnen het Halo-universum met een frisse blik op de combat van de eerdere Halo-games. In Halo: Spartan Strike zal je de rol aannemen van, je raadt het al, een Spartan die de strijd aangaat met de Covenant en Promethean hordes. Je zal hiervoor een aantal klassieke wapens kunnen inzetten, bekend van de oude Halo-games, maar ook zullen er nieuwe manieren zijn om je vijanden een kopje kleiner te maken. Daarnaast zal de game ook wekelijkse uitdagingen hebben mét rankings, dus als je een beetje competitief bent ingesteld, kan je je daar ook helemaal op uitleven.

Halo: Spartan Strike is te spelen op de PC, Windows Phones en iOS. De game zal een cloud save-functionaliteit hebben, waardoor je moeiteloos tussen je PC en je Windows Phone kan wisselen tijdens het spelen.

nieuws20150416_HaloSpartanStrikeTrailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch