Menu Premium
Loading...

Halo 5: Guardians Spartan Locke Trailer

Karim Shehata 30/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Halo 5: Guardians een zeer interessante game gaat worden, moge duidelijk zijn. Vorige week verscheen er al een audiolog nadat er een countdown afliep op Tumblr en nu zijn er twee live action trailers verschenen voor Halo 5: Guardians. Beide trailers zijn eigenlijk hetzelfde, maar toch anders. Benieuwd wat er aan de hand is in de wereld van Halo? Check dan de Halo 5: Guardians Spartan Locke Trailer en de Halo 5: Guardians Master Chief Trailer!

In deze trailer zien we dat Spartan Locke de Master Chief beschuldigt van de totale verwoesting die te zien is in de trailer. Hij noemt de Master Chief zelfs een verrader in deze trailer en meent dat de Master Chief, eens zo’n grote held, nu vervangen moet worden door hemzelf. Het klinkt in ieder geval sappig!

Wanneer we met dit bizarre Halo-verhaal in de slag kunnen gaan, was eerder nog niet bekend. Dit is door middel van de twee trailers wel bekend geworden, want Halo 5: Guardians verschijnt op 27 oktober 2015. Waarschijnlijk worden we tot die tijd nog veel vaker lekker gemaakt met dergelijke trailers, om nog maar te zwijgen over de multiplayer die eraan zit te komen.

Halo 5: Guardians Spartan Locke Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch