Menu Premium
Loading...

Halo 5: Guardians Making Multiplayer Beta Trailer

Gamekings Redactie 18/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De multiplayer van Halo: The Master Chief Collection kende veel problemen, waardoor 343 Industries daar erg druk mee was. Toch gaat het werk aan Halo 5: Guardians gewoon door. Zo werkt het team hard aan de aankomende beta van Halo 5. Speciaal voor deze beta wordt er een serie gemaakt die te volgen is op de Halo Channel. In deze serie, genaamd The Sprint, krijg je een kijkje achter de schermen bij 343 Industries in de aanloop naar de lancering van de beta voor de Xbox One. Hier is alvast de Halo 5: Guardians Making Multiplayer Beta trailer om The Sprint bij je te introduceren.

De beta van Halo 5: Guardians is straks voor iedereen beschikbaar die Halo: The Master Chief Collection in huis heeft voor zijn Xbox One. Vanaf 29 december, dus al over anderhalve week, kunnen spelers beginnen aan de clash tussen rood en blauw. Als de beta in het nieuwe jaar (tot 18 januari) afloopt, dan zijn niet alle uren multiplayer voor niks geweest. Sowieso is het belangrijk voor 343 Industries dat de servers flink uitgewoond worden, maar voor de spelers worden alle gegevens overgeheveld naar de uiteindelijk game.

Kijk de Halo 5: Guardians Making Multiplayer Beta trailer om alvast warm te worden voor de start van de beta eind deze maand.
Halo 5: Guardians Making Multiplayer Beta Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch