Menu Premium

Grand Theft Auto V online gameplaybeelden verschijnen donderdag

Gamekings Redactie 12/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog ietsjes meer dan een maand wachten en dan kunnen we eindelijk los met Grand Theft Auto V. Voor het zover is, weet Rockstar ons goed warm te houden en ook dit keer zal iedereen waarschijnlijk op het puntje van zijn stoel zitten, want Grand Theft Auto V online gameplaybeelden verschijnen donderdag.

Iedere keer als Rockstar een klein tekentje van leven vertoont, stroomt het internet vol met speculaties, roddels en verhalen. Wanneer deze grote gamegigant dan eindelijk écht laat zien wat ze in huis heeft, zit iedereen dan ook vol spanning te kijken. De gameplaybeelden die Rockstar de vorige keer toonde, waren al adembenemend en aanstaande donderdag kunnen we eindelijk zien hoe de multiplayer van de game er uitziet. GTA heeft zich als singleplayer-game al bewezen en in GTA IV kwam de multiplayer ook sterk naar voren. In GTA V gaat het online gamen met je maten een nog grotere rol krijgen. Plezant detail is dan ook dat Rockstar de multiplayer van GTA V, Grand Theft Auto Online noemt. Ze leggen nu nog duidelijker dan voorheen de focus op het online gamen, iets wat door velen waarschijnlijk met open armen zal worden ontvangen.

Nog heel eventjes wachten, want donderdag is het zover en kunnen we de online gameplaybeelden van GTA V eindelijk checken! En waar doe je dat anders dan natuurlijk hier op Gamekings.tv! Grand Theft Auto V komt 17 september uit voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Ik kan in ieder geval niet wachten!

Grand Theft Auto V online gameplaybeelden verschijnen donderdag

Grand Theft Auto V online gameplaybeelden verschijnen donderdag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch