Menu Premium
Loading...

Grand Theft Auto Online Heists Trailer

Jeroen Wiersma 16/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De heists waren één van de vetste onderdelen van GTA V. Veel gamers vinden het daarom jammer dat je die online niet kunt doen, maar daar komt snel verandering in: de heists komen naar GTA Online! Een exacte datum hebben we helaas nog niet, maar later dan ‘early 2015’ gaat het niet worden. Start de voorpret met de Grand Theft Auto Online Heists Trailer!

De complexiteit die komt kijken bij de heists was de reden waarom het zo lang heeft geduurd. Tegelijkertijd moet elke speler zich hoofdrolspeler voelen en was de verwachting hoog. De druk om het goed te doen was daarom ook hoog. Daarnaast werd er ook nog hard gewerkt aan de PlayStation 4, Xbox One en PC-versie van GTA V. Er is in ieder geval veel gedaan om het het lange wachten waard te maken.

Voor een heist heb je vier spelers nodig, waarvan één leider. De leider betaalt de opzetkosten, maar beslist ook hoe de opbrengst wordt verdeeld. De leider krijgt pas aan het eind zijn deel, terwijl crewleden per deelmissie betaald krijgen, dus ook voor het voorbereidende werk, wat bepaald wordt door de leider. Dit zorgt voor verschillen in de spelervaring tussen de rol als leider en als crewlid. Verder vragen missies verschillende soorten teamwork. De ene missie ben je met z’n vieren bezig met een taak, terwijl bij een andere missie iedereen juist een specifieke taak toebedeeld krijgt, zoals hacker of chauffeur van de vluchtauto. Bij nog weer een andere missie splits je op in twee teams. Elk slotstuk beloofd in ieder geval een rollercoaster te worden waarin je meerdere rollen vervuld. Natuurlijk ontbreken de nieuwe wapens, voertuigen en outfits ook niet in deze GTA Online-uitbreiding, die begin 2015 verwacht mag worden.

Bron: IGN
Grand Theft Auto Online Heists Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch